2. mars 2008

Bakpartskontroll og stå-ligg

I kveld ble det ei inneøkt hvor vi trente bakpartskontroll og stå-ligg.

Bakpartskontroll trente jeg ved å shape fram at Tam skulle flytte bakbena først opp på en fotskammel. Med fokus på belønningsplassering var dette relativt fort gjort. Det hadde vært artig å trene inn dette skikkelig godt, for deretter å bruke en gradvis høyere gjenstand, slik at han etterhvert hadde lært det ultimate trikset - å gå på frambena :)

Stå-ligg-treninga ble også i kveld gjort frivillig. Vi starta som vanlig på kort avstand og økte avstanden etterhvert. Vi er absolutt på rett vei her og jeg begynner å bli komfortabel med å trene dette inne. Jeg tror vi er klare for å flytte dette ut når vi har fått gjennomført noen få inneøkter til.

Siden Tam har klødd veldig de siste månedene har vi nå bestemt oss for å gjennomføre en ZD-kur. Dette betyr at alt han får spise de neste to månedene er Hills' ZD-for og fiskeolje. Altså ingen saftige godbiter på trening framover. Heldigvis er Tam glad i både lek og tørrfor, så dette går nok greit. Inne er det i alle fall ingen problem med kun tørrfor som belønning.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Anbefaler deg å få tatt en blodprøve for å sjekke ut innendørs/utendørs allergener, atopi er MYE mer vanlig enn förallergi!

Håkon Groven sa...

Det er mottatt! Hvis vi ikke ser bedringer i løpet av kort tid, så skal vi følge rådet ditt!

Blogglisten