6. oktober 2005

Ruta og hold fast metall

I dag har vi trent på ruta og på hold fast av metallapporten. Rute-treninga ble en positiv overraskelse i forhold til det vi presterte i går. Mye heftig lek i ruta med drakamp som ble avslutta med kasting av ball-i-snor-leka over hele fotballbana for hver repetisjon gjorde susen. Det ble mange (10?) fine repetisjoner fra 1 meter og opp til 7-8 meter. I dag gjorde vi ikke noe forsøk på å fjerne matta. Kun lave kriterier med mye fart og moro!

Hold fast av metallapporten gikk like bra ute som det har gjort inne i det siste. Tam holder hardt fast (selv om Marthe ved en anledning beskyldte Tams trener for å legge apporten inn i munnen på han).

Siden rute-økta i dag gikk så bra, fortsetter vi i samme leia i morgen. Dvs. fullt fokus på drakamp i ruta (på eller bak matta!) og mange repetisjoner på relativt kort hold fra forskjellige vinkler. Jeg tror jeg kjører noen økter til før jeg vurderer å fjerne matta på enkelte reps. Tror også det lønner seg å kjøre kun ett pass med ruta og heller gjøre den med max intensitet. Foreløbig tror jeg at vi nedprioriterer farten og konser på gode tramp siden vi likevel driver på relativt kort avstand (i dag hadde vi gallopp på alle reps utenom den siste – drev nok akkurat litt for lenge...).

Ingen kommentarer:

Blogglisten