2. oktober 2005

Rundering

Søndag starta vi dagen med runderingstrening. Marthe, Gard og Brage var figuranter for Tam. Vi kjørte tre slag på samme sida. Mellom slaga var det mye klikk og belønning for fri ved fot og utgangsstillinger på midtlinja. Tam var lett og kontrollere (les: lett å belønne).

På det første slaget skar han tvert til høyre etter knapt 30 m. Mulig det var nedoverbakken (mot høyre) som gjorde at han vinkla. Ikke vet jeg. Han kom i alle fall inn igjen til meg uten å ha funnet de tre figurantene som lå stille. Jeg brukte da en liten bevegelse fra Marthe som påvirkning. Da gikk han selvsagt rett ut.

I følge Marthe var det ingen forskjell å merke på Tam fordi om de plutselig var tre figuranter (deriblant en seksåring og en åtteåring) han fant. Alle tre var med på ballkastinga som belønning. De to siste slagene var så godt som perfekte. God trening.

I mellom slagene på hytta i helga har det også blitt litt "tilfeldig" fri ved foten-trening. Vi kan gå nokså langt nå (kanskje opp mot ti meter), og både høyre og venstrevinklene sitter nokså bra. Det vi nok bør ha hovedfokus på framover er høyre- og venstre-helomvendinger og holdter.

På slutten av dagen ble det en tre timers tur etter skogsveiene i området rundt hytta. Tam fikk springe løs på deler av turen der jeg visste at vi ikke kom til å møte biler. Ellers ble han leid av Gard. Mye god trening og sosialisering på en dag!

Ingen kommentarer:

Blogglisten