18. november 2006

Runderingstrening i Anemarka

I dag har vi vært i Anemarka og trent rundering.

Før vi starta med runderingstreninga kjørte jeg en innkalling med stå. Veldig bra fart og ok stopp, men stoppen kan enda bli bedre! Dette er et moment som skal være med oss helt til vi blir verdensmestere, så det er bare å fortsette å pirke :) Vi kjørte også en rep med LP1-innkalling. Han hadde da et lite halt-steg midtveis der han tydeligvis forventa stå-kommando. Uansett var farten veldig bra hele veien. Selve innkomsten var riktignok noe rotete.

Etterpå ble det rundering med fokus både på melding med fastbitt og på søk. På de to første slagene kjørte vi "full melding" og det gikk veldig bra! På melding nr. to satte han seg riktignok noe langt fram i utgangsstilling, men bevares! Vi har hel melding med fastbitt i skogen!!

På de neste slagene gikk vi over til direkte belønning. Veksling mellom melding og direkte belønning er ingen problem, men problemet med at han har begynt å stoppe etter å ha passert midtlinja på flying, dukket opp igjen også i dag. Dette gjorde at begge figurantene ble kommandert inn på 10-20 meter. Med synlige figuranter på så kort avstand fikk vi frivillige "flying"-starter resten av økta (antageligvis 4-5 slag på hver side).

Det er artig med runderingstrening for tida. Både fordi meldinga er i boks, men også fordi at jeg nå har så god kontroll at jeg kan legge opp treninga akkurat slik jeg vil uansett hva vi vil ha fokus på. Flink Tam!

I morgen blir det ny tur i Anemarka, men da blir det feltsøk og spor. Fint med sen vinter :)

Ingen kommentarer:

Blogglisten