10. november 2006

Hei igjen :)

Lenge siden sist!

Høsten har gått og vinteren står for tur.

Siden sist har det egentlig blitt mindre trening enn det burde. Elgjakta har for vane å legge en demper på lydighet- og brukstrening, men litt har det nå blitt.

Det har dessverre ikke blitt noe mer LP-konkurrering. Den eldste elghunden (Varg) fant like godt ut at han skulle bruke fem hele døgn på leten etter en elgkalv, så da måtte jeg prioritere å lete etter alphahannen i stedet for å konkurrere siste helga i oktober. Og heldigvis! Varg dukka som sagt opp igjen etter fem døgn! Siden vi jakta på Elverum i et område med mye ulv i høst, var jeg temmelig skeptisk, men det gikk bra :)

Men vi har derimot fått et opprykk i sport siden sist! Sporinga bar preg av at vi har trent lite spor i sommer, men det holdt til opprykk og apellen var ok.

Sist helg hadde vi samling sammen med en del klikkertreningsfrender, så jeg krysser fingrene for motivasjonspåfyllen også fører til høyere frekvens på blogginga.

Eller er vi i gang igjen i hundetroppen i innsatsstyrka i HV. Fast trening fem ganger i mnd bør gi mye verdifull sosialisering for Tam!

Ingen kommentarer:

Blogglisten