23. desember 2006

Sportrening med storm i kastene

I dag har vi trent spor med storm i kastene.

Vi har faktisk trent nokså mye spor den siste tida, og dette har resultert i at Tam nå har det draget i lina jeg ønsker! Han sporer fremdeles rolig og kontrollert, men framdrifta er større enn det den har vært tidligere. Jeg ser en helt klart sammenheng mellom hvor mye vi trener og hvor trygg han er i sporinga.

Det som derimot ikke har vært så bra i det siste er vinklene. Det skulle kanskje bare mangle i og med at vi rett og slett har trent lite på dette.

I dag la jeg derfor tre korte spor med en høyrevinkel (i medvind), i hvert spor. Alle sporene med en pinne som var plassert fem meter etter vinkelen. Perfekt utførelse var det ikke, men alle vinklene ble forsert og alle pinnene ble plukket.

Kraftig vind gjorde forholdene veldig vanskelige for Tam, men jeg tror likevel at det ble en kontstruktiv økt både for treneren og for Tam. Vi skal jo kunne prestere under alle forhold og da må man trene under alle forhold :)

Etter sportreninga ble det ei kjapp økt med LP2-avstandsdirrigering. Ikke hel øvelse, men deler hvor vi klarte å holde 100%!

Ingen kommentarer:

Blogglisten