15. februar 2006

Mindre trening og enda mindre planlagt trening

De siste dagene har det blitt mindre trening enn vanlig. Og den treninga vi har gjennomført har også vært dårligere planlagt enn vanlig. Dette har ikke gjort treninga mindre artig, men det blir helt klart vanskeligere å vurdere kvaliteten på treninga. Dette viser seg feks i at jeg ikke vet helt om vi har kommet videre den siste uka.

Lørdagen gikk med til en tur i elgskogen sammen med jaktlaget, men søndag fikk vi til en bra uteøkt hjemme i Vågå. Kongen var synlig nesten hele økta og det ble mye fri ved fot og bli sittende med vekt på DZ.

Mandag ble det en liten inneøkt + en liten økt på ASKO etter gf-kurset. Tam fikk også en demorunde på gf-kurset. Vi viste fram hvordan en musematte skal trampes, og ikke minst hvordan en kong skal jages, fanges, drepes og avleveres. Hvis skogen var full av konger hadde nok Tam vært en minst like god jakthund som sine to grå storebrødre.

I dag har vi vært på den ukentlige, obligatoriske ASKO-økta sammen med Nidaros BHK. Jeg hadde fokus på å holde høy frekvens og fornuftige kriterier slik at vi skulle klare å trene bra selv med kort avstand til de andre hundene. I dag trente vi faktisk med båndet hengende løst nesten hele økta. Det går framover!

Ingen kommentarer:

Blogglisten