2. juli 2006

Tam har debutert i LP2

Tam har debutert i LP2. Denne gangen var det hverken med stil eller opprykk.

Han reiste seg på fellesdekken, og vi fortsatte ikke.

Den siste tida har han mildt sagt vært vanskelig å trene. Om det er for dårlig trening eller en "vanskelig" periode modningsmessig, vet jeg ikke.

Akkurat nå føles det som at jeg har syndet noe veldig på SOSIALISERINGsbiten av oppdragelsen :(

Jeg hadde bestemt meg for å stå over dagens konkurranse, men i og med at de skulle bruke en ring som var langt fra alt styr og ståk som følger med et schäferstevne av denne størrelsen, så bestemte jeg meg for å prøve likevel.

Det var dumt. Jeg måtte bruke dobbeltkommando for å få han til å dekke på fellesdekken. Og det uten at han så mye som så på meg mens jeg kommanderte :|

Vi får konsentrere oss om å trene fornuftig og prioritere å trene mye sammen med andre framover, så får vi håpe at det går bedre igjen ettehvert. Kanskje vi får litt gratis med modning etterhvert også...

Spor- og runderingstreninga har dessuten vært veldig nedprioritert i det siste. Kanskje vi skal fokusere litt mer på bruks i en periode for å få igjen gløden...?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Då är vi två om saken :) Missy, däremot, känndes väldigt bra rent tävlingsmässigt och hade nog gjort ett jäkligt bra program om vi inte hade brutit efter platsen. Nu får vi träna plats, båda två...

Anonym sa...

God idé - litt brukstrening og en par ukers pause fra lydigheten er sikkert ikke så dumt for Tam akkurat nå. Det er bare å ringe hvis dere blir lei av bleieskift og vil ut i skogen en dag.

Anonym sa...

Äsch då... Jag håller med Morten jag, ut i skogen med er, och ha lite brukskul i stället! Nästa gång, när ni är redo, fixar ni det med stil!

Blogglisten