15. april 2006

En måned!

Jeg ble overrasket når jeg tok en titt i bloggen og fant ut at det var nesten en mnd siden sist jeg blogget :| Trodde ikke det var så lenge siden... Må bare poengtere at det ikke betyr at vi har ligget på latsiden - tvert i mot!!

Tam har hatt en begivenhetsrik måned hvor han har vært med som demohund til Kristiansund på helgekurs, han har vært i Oslo på helgekurs med Nina og Kent Svartberg og han har kommet i gang med sporingssesongen for fullt. For ikke å prate om all lydighetstreningen ;)

Når vi var i Kristiansund, tok vi hurtigbåten. Dette taklet Rampen veldig fint, og han var stort sett mest opptatt av å gå fri ved fot og å sitte i utgangsstilling for å få frolic.

Vi overnattet i fasjonable omgivelser i Kristiansund og hadde en strålende helg. Tam fikk seg også en god kamerat (puddelhanne på samme alder), som han gikk løs sammen med både ute og inne - god trening for en tass som har en tendens til å ville spise opp alle av samme art som seg selv.

Rampen var forøvrig ikke helt på huget under kurset, så det var litt sund at kursdeltagerne ikke fikk se hvordan det kan gnistre av en klikkertrent hund :)

Tam og jeg fikk også "gjennomsøkt" et stort havnelager som var under oppussing. Fem etasjer med haugevis med rom, ganger, trappeoppganger etc. Veldig fin miljøtrening!

Ingen kommentarer:

Blogglisten