28. september 2005

Tam blir mer og mer BC

I dag har vi trent på å ikke være altfor typisk BC! Dette har dreid seg om å klare å holde seg i skinnet selv om det ble drevet innkallingstrening rett ved siden av oss, og det har dreid seg om å holde seg i skinnet selv om naboen belønnet med kong. Dessuten har det dreid seg om å ikke freake helt ut fordi om en gjeng ti-åringer hadde fotballtrening på samme bane som der vi trente.

Treninga har selfølgelig gått ut på å klikke og belønne for ”riktig” oppførsel (dvs. se på farsjan i stedet for å la seg distrahere av andre + å se på andre uten å gjøre tegn til å ville løpe etter/bort til dem). Treninga gikk riktig bra, selv om jeg merker at Tam blir stadig mer BC – han er mye mer intens i alt han gjør enn det han har vært før. Dette liker jeg!!

I de periodene av økta der det skjedde lite rundt oss fikk jeg også noen konstruktive pass med trening av utgangsstilling og fri ved foten.

Det siste vi gjorde før dagen var omme, var å bli med resten av flokken på en 7 km løpetur (elghundene skal tross alt snar på jakt). Løpeturen ble gjennomført i bånd selfølgelig. Ingen tar vel sjansen på at man kan få gjeting av biler...

Ingen kommentarer:

Blogglisten