23. februar 2009

En kveld på kjøkkenet...

Filmen viser et utdrag av en typisk kveld på kjøkkenet :)

4 kommentarer:

Kari-Anne Undlien sa...

Oi, en Gym-matte var en genial ide! Kjøkkengulv er kjent for å være glatte ^^

Morro med film forresten :O)

Anonym sa...

Hvordan teknikk vil du ha i krypen? På filmen så det ut for at du klikket for hodet ned og ikke så mye for bakbeinsbevegelser? Driver og shaper inn krypen nå og er litt usikker på hva jeg skal satse på.

Håkon Groven sa...

Svar til Lone:

Hovedkriteriet mitt er flytting av en og en fot.

Selv om det ikke ser slik ut på filmen :)

Og selv om det heller ikke ser slik ut på resultatet jeg har fått :D

Jeg synes det er veldig vanskelig å få klikka for en og en fot. Særlig på de første bevegelsene etter en stop/belønning. Ved flere bevegelser før klikk går det lettere.

Tams paralelle bakbensbevegelser er et bevis på dårlig timing (og det beviser jeg også på filmen - den er usensurert : ). Jeg har foreløbig ikke fått helt det jeg vil ha.


Det du sier om lavt hode er nok litt tilfeldig og mest et resultat av at vi i det siste har "lekt" litt med shaping av flatdekk (uten at jeg har tenkt å ta i bruk flatdekk).

Flat forpart er jo forøvrig ikke noe minus for krypen, men jeg er ikke så sikker på om flat forpart gjør det lettere å krype med en og en bakfotsbevegelse.

Anonym sa...

Da har vi nok observert samme ting og erfart samme feiltiming ;) Synes også det er vanskelig å få klikket for en og en fot etter stopp, da blir det kaninhopp. Kaninhopp med hodet ned er imidlertid veldig søtt, det skal han ha (Tam også!).

Blogglisten